woensdag, augustus 16, 2006

Van Oosthem via Leeuwarden....terug naar Oosthuizen

's ochtends in Oosthem hebben we Bruno en Daniël opgezocht. Nou Daniël had ons eerst te pakken natuurlijk. Op zijn crossfietsje scheurde hij al het haventerrein op om effe te checken of we er nog waren. We hadden de Mogambo net verplaatst naar een echt plekje. Ik had mijn ochtendduikje noodzakelijkerwijs al genomen. Er zaten vissers vlak voor de boot en dan zit je niet zo lekker op de wc. Dan maar een stukje zwemmen.
Lekker koffie gedronken en middag gegeten bij Bruno en Daniël en veel benzine gehaald. Helemaal vol klaar voor veel winderige motor dagen.
Via het Sneek en Akrum zijn we naar Leeuwarden gevaren. Veel regen en wind dus op de motor. Suna had wel een beetje medelijden met papa of mama die druipend in de kuip stond. Als steun bracht ze regelmatig een chippie uit haar bakje! De rest van de reistijd werd gedood met lezen, ganzebord, snelschaak, lego, keten en eten.




In Leeuwarden een goed plekje gezocht om een regendag af te wachten. Wat kan je dan beter doen dan nieuwe regenpakken kopen voor de kinderen. Maar ja die zijn nergens te vinden.... Dan maar lekker naar de film. "Over the hedge" en pizza eten!!
De volgende regenochtend besluiten we dat het mooi is geweest. De wadden zijn te nat en te winderig en het duurt te lang om op beter weer te wachten. Suna en Micha vinden het wel prima om terug te gaan. Lekker fietsen!!! en ik mis het bad! Nou vooruit dan maar, stevig doorvaren en.....


na een korte knutselstop in het openluchtmuseum in Enkhuizen.....

nog een spannende tewaterlating in Broekerhaven.....

Zijn we na drie dagen weer helemaal thuis in Oosthuizen.....

Geen opmerkingen: